Mat av Mastio

vinnare av Sveriges Mästerkock 2015
Författare: Sandra Mastio
Fotograf: Frida Wismar

Utgivningsdag: 2015-04-02
Recensionsdag: 2015-04-02

Mediakontakt: Marie Jungsand

Goda soppor, matiga sallader, frestande comfort food och söta desserter… Sandras matlagning är bred och framförallt god då smakerna alltid står i centrum.

En enkel grönsak kan tillredas på många sätt, och Sandra hjälper dig att upptäcka hur du bäst gillar att tillaga zucchini, fänkål, rotselleri eller varför inte en vacker aubergine! Kanske smakar den bäst gyllene brynt i god olivolja tillsammans med vitlök och balsamvinäger eller ugnsbakad och krispig toppad med pikant ost? Prova själv och se att det är enklare än man kan tro att förädla den till synes enklaste råvara till guld i munnen!

Det mesta av Sandras matlagning är riktig comfort food. Det är trygg, god och smakrik mat som möra lammracks med goda tillbehör eller helstekt saftig majskyckling med apelsin och salvia. I slutet av boken finns dessutom ett antal värdefulla grundrecept, som Nonna Rosannas kycklingbuljong.

Njut av Sandra Mastios mat, lär dig att med små medel variera dig, leka och trolla med vad du har hemma!

Exempel på recept:
Ljummen sallad med marinerat lamm
Jordärtskockssoppa med calvados och äppelmust
Torskrygg med musselsås
Apelsinglaserat ankbröst med polenta och chokladsås
Björnbärsmarmelad
Vit chokladmousse med getost och rötbetscoulis

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Mått: 200 x 267 x 15 mm Vikt: 579 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244632 (2015-04-02)

Mat av Mastio

vinnare av Sveriges Mästerkock 2015
Författare: Sandra Mastio
Fotograf: Frida Wismar

Utgivningsdag: 2015-04-02
Recensionsdag: 2015-04-02

Mediakontakt: Marie Jungsand

Goda soppor, matiga sallader, frestande comfort food och söta desserter… Sandras matlagning är bred och framförallt god då smakerna alltid står i centrum.

En enkel grönsak kan tillredas på många sätt, och Sandra hjälper dig att upptäcka hur du bäst gillar att tillaga zucchini, fänkål, rotselleri eller varför inte en vacker aubergine! Kanske smakar den bäst gyllene brynt i god olivolja tillsammans med vitlök och balsamvinäger eller ugnsbakad och krispig toppad med pikant ost? Prova själv och se att det är enklare än man kan tro att förädla den till synes enklaste råvara till guld i munnen!

Det mesta av Sandras matlagning är riktig comfort food. Det är trygg, god och smakrik mat som möra lammracks med goda tillbehör eller helstekt saftig majskyckling med apelsin och salvia. I slutet av boken finns dessutom ett antal värdefulla grundrecept, som Nonna Rosannas kycklingbuljong.

Njut av Sandra Mastios mat, lär dig att med små medel variera dig, leka och trolla med vad du har hemma!

Exempel på recept:
Ljummen sallad med marinerat lamm
Jordärtskockssoppa med calvados och äppelmust
Torskrygg med musselsås
Apelsinglaserat ankbröst med polenta och chokladsås
Björnbärsmarmelad
Vit chokladmousse med getost och rötbetscoulis

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Mått: 200 x 267 x 15 mm Vikt: 579 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244632 (2015-04-02)