Möt Dagny Carlsson – I huvudet på en 104-åring!

Möt Dagny Carlsson – I huvudet på en 104-åring!

26 oktober, 2016 | Bokförlaget Forum

Dagny Carlsson startade som hundraåring en blogg och blev snabbt känd som världens äldsta bloggare med en rad framträdande i media däribland dokumentären Det är inte så dumt att bli gammal på Sveriges Television.

Idag har bloggen haft nära två miljoner besök och nu släpper Dagny sin första bok där hon reflekterar över livet idag och jämför med hur det var förr. Generöst delar hon med sig av sina tankar om kärlek, vänskap, hälsa, mat, utseende, nyfikenhet och om konsten att ha roligt när man är äldre.

Livet enligt Dagny – I huvudet på en 104-åring är skriven tillsammans med Helén Bjurberg, frilansjournalist för några av landets största tidningar och magasin.

Recensionsdag: 9 november

Omslag och författarbilder kan laddas ner här.

Är du journalist/skribent och intresserad av recensionsexemplar från oss är du välkommen att anmäla dig till vår nya presstjänst.

För mer information kontakta:
emelie.gustavsson@bonnierforlagen.se mobil: 076-526 41 32

Bokförlaget Forum startades 1944 och ägs av Bonnier AB. Idag ger vi ut ungefär sjuttio titlar om året och parollen ”det bästa inom varje genre” är lika aktuell som när den kläcktes på 1940-talet. Vi älskar starka berättelser och gripande levnadsöden – då spelar det mindre roll om författaren är knegare eller nobelpristagare, om ämnet är romantiskt eller dystopiskt. De får alla plats hos oss