Ny bok med systrarna von Sydow

Ny bok med systrarna von Sydow

14 mars, 2017 | Bonnier Fakta

I Små stunder med systrarna von Sydow bjuder systrarna von Sydow på över 40 recept på snabblagade snacks och nyttiga sötsaker samt inspiration till att göra smartare och mer hälsosamma val i vardagen. För forskning visar tydligt vikten av att ta korta pauser under dagen för att lindra stress och ge dig själv en chans att ladda om och bli mer fokuserad.

Förgyll de små stunderna, pauserna, under dagen med rätt energi. Byt ut eftermiddagens kanelbulle, kvällens godispåse eller ostfrallan mot fiberfyllda hälsocookies, syrliga citronbollar eller chokladdoppade kokosbars. Näringsinnehållet är beräknat för varje recept och symboler i recepten hjälper den som är känslig för eller vill undvika gluten, ägg eller mjölk att enkelt hitta recept som passar. Läs mer om boken här.

– Nyckeln till en balanserad tillvaro är sällan att lägga om livet totalt – det handlar istället om att göra små förändringar i de små stunderna – pauserna. Forskning visar tydligt att kortare pauser ger hjärnan en chans att ladda om och bli mer fokuserad, säger Amy von Sydow, läkare och dietist.

Ebba Kleberg von Sydow är journalist, programledare och författare. Ebba har tidigare utkommit med nio böcker, varav två kokböcker med sin syster Amy – Sommar med systrarna von Sydow och Fest med systrarna von Sydow.

Amy von Sydow är läkare och legitimerad dietist med expertis inom livsstilsförändringar vid universitetssjukhuset i Philadelphia i USA. Hon arbetar där med patienter som kämpar med att bryta dåliga mönster när det gäller ätande.

Små stunder med systrarna von Sydow utkommer 25 april.

För mer information kontakta
sofia.heurlin@bonnierforlagen.se

Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut unika illustrerade fackböcker som du kan använda dig av för att få inspiration och tillförlitlig fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, trädgård, föräldraskap, hälsa och träning, kultur och mode och hos oss finner du kända svenska och utländska upphovsmän.