Jonathan Lindström har koll på hjärnan!

Jonathan Lindström har koll på hjärnan!

25 augusti, 2008 | Bonnier Carlsen

Den är mjuk, rosaaktig och knappt större än ett mjölkpaket. Utan den skulle vi varken kunna tänka, se, känna eller uppleva något alls. Vi skulle inte ens fatta att vi fanns.
Hjärnan är en helt fantastisk tankemaskin vars kapacitet och funktioner vi vet förvånansvärt lite om. Den är bland det krångligaste och mest mystiska som finns. I Jonathan Lindströms bok får vi veta hur hjärnan räknar ut tankar och bilder vi ser inne i våra huvuden och vad det där ”medvetandet” är för något. Vi får också experimentera med vår egen hjärna!

Jonathan Lindström

Föreningen Vetenskap och Folkbildning har utsett Jonathan Lindström till 2007 års folkbildare! Jonathan har tidigare skrivit och illustrerat ”Allt från början – från urcell till människa” (2003) och ”Allt om universum -stjärnor, galaxer och kosmiska mysterier” (2005), bilderboken ”Hajpuss” (2005) och barnboken ”Råttans skelett” (2006) samt ”Dödshuset – mysteriet från stenåldern” (2007). Trots de olika ämnena genomsyras de alla av författarens smittande lust att berätta och förklara och hans unika förmåga att göra knepiga saker begripliga för oss andra.

ISBN 9789163850813. Utgivningsdag 2008-08-30.
Fakta barn 7-12 år.

Kontakta mig gärna för mer information.
Bonnier Carlsen

Helena Martin
PR- och informationsansvarig
Bonnierförlagens Marknadsavdelning
Telefon: 08-696 89 67
Mobil: 070-529 55 09