Bonnier Pockets nyheter i april

Bonnier Pockets nyheter i april

21 mars, 2014 | Bonnier Pocket

Väster om friheten av Thomas Engströms

Första delen i Thomas Engströms spänningstrilogi om Ludwig Licht

Väster om friheten är första delen i Thomas Engströms trilogi om Ludwig Licht, en före detta Stasi-agent som varit informatör åt CIA. Numera är han frilansande problemlösare och krögare. Skådeplatsen är Berlin, där den gamla världsordningens monument möter en ny tid.

Läs intrevju med Thomas Engström

Hon går in på en bar av Helena S. Paige

Ditt eget erotiska äventyr – vågar du välja?

Hon går in på en bar är den första titeln i en serie erotiska underhållningsböcker, där läsaren själv bestämmer vilken väg berättelsen ska ta.

NW av Zadie Smith

Det moderna Londons själ

London på åttiotalet är brutalt, vackert och komplicerat. Där växer Leah, Natalie, Felix och Nathan upp. Alla gator i deras område blir till vägval som leder till återvändsgränder eller motorvägen mot framgång. Liv som till en början ter sig lika tar så småningom helt olika vägar. Och de vuxna vännerna blir snart varse att besluten de hittills fattat och de personer de blivit – allt det kan plötsligt förändras över en natt.

Jag skulle så gärna vilja förföra dig – men jag orkar inte av Margareta Strömstedt

”Storartad läsning. Tunn volym med universellt innehåll.” Dagens Nyheter

Människan formas genom sina möten med andra. Margareta Strömstedt har i sitt långa liv haft fler sådana spännande sammanträffanden än de flesta. Hon berättar om Astrid Lindgren, Aksel Sandemose och Tove Jansson, men ännu starkare blir skildringarna av dem som stod henne närmast: den idealiserade pappan, den älskade lillebrodern.