Nyhetsbrev Forum maj

Nyhetsbrev Forum maj

06 maj, 2014 | Bokförlaget Forum

Lars Forsberg: Rör inte mitt mord!

Recensionsdag 7 maj
 
Han heter Torsten. Men du kan kalla honom T-Rex.

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst – så varför ens försöka? Kriminalkommissarie Torsten Rexelius är övertygad om att han är landets främsta mordutredare. Och en stilig karl, dessutom!

Men just nu har Torsten en dålig sommar. Nyss dumpad efter tjugofem års äktenskap är han i desperat behov av något som kan skingra hans mörka tankar. Därför blir han mer än nöjd när han snubblar över ett rykande färskt lik, rakt utanför lägenhetsdörren. ”Äntligen – ett sommarmord”, nynnar han när han gör sig redo att posera inför pressfotograferna. Hög tid att Torsten Rexelius återigen blir namnet på allas läppar.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Klara Zimmergren: Längtan bor i mina steg

Recensionsdag 14 maj
 
Klara Zimmergren berättar i Längtan bor i mina steg om sitt liv och om sin starka önskan att få barn. Med skarp iakttagelseförmåga och varm humor skildrar hon avgörande händelser i dagboksliknande form. ”Kan man leva som vanligt om man får benen undansparkade hela tiden?” frågar hon sig när hon ska beskriva den slingriga vägen fram och de tröstlösa försöken att bli gravid.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Frida Skybäck: Norrsken

Recensionsdag 21 maj
 
Norrsken är första delen i en ny serie med historiska kärleksromaner av den uppskattade författaren Frida Skybäck. Vi kommer att få följa systrarna i herrskapsfamiljen Stiernfors på Rosenlunds herrgård i Skåne. Likt en modern Jane Austen skildrar Frida Skybäck de tre systrarna och deras kärlekar, glädjeämnen och problem under 1800-talets mitt.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51

Viveca Sten: I maktens skugga

Recensionsdag 23 maj
 
Det har gått nästan tjugo år sedan Thomas Andreasson började som polis och han känner sig alltmer ansatt av tvivel – orkar han fortsätta i polisyrket? Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Larsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland. Larsson har köpt den långa fina stranden på öns södra sida och det lyxiga hus som han låtit uppföra retar gallfeber på öborna.

Mediakontakt: Annelie Eldh,
annelie.eldh@bonnierforlagen.se
08-696 84 51