Bonnier Fakta visade upp sommarens och höstens nya kokböcker

Bonnier Fakta visade upp sommarens och höstens nya kokböcker

21 maj, 2014 | Bonnier Fakta

Bonnier
Faktas matpressträff på Bonniers Konsthall


Igår över en presslunch
presenterade Bonnier Fakta tillsammans med några av Sveriges främsta
matprofiler sommarens och höstens nyheter inom mat och dryck. Det var årets
bästa grilltips, härliga recept för unga kockar, helgmat, ljuvliga bakverk,
Mästerkocksmat, öl, bröd och riktigt bra kött. Dagens lunch gick på temat streetfood
där mat från Mange Schmidts bok ”Streetfood” serverades. Till
kaffet härliga bakverk från Sebastién Boudet och ”Le Bakbok”.

Följande böcker presenterades:

Recept för unga kockar/Tinas
helg
– Tina Nordström

Semester – Johanna Westman och Jens Linder

Glöd – Björn Frantzén

Kött – Gert Glötzke och
Niclas Wahlström

Streetfood – Mange Schmidt

Syditaliens kök och skafferi
Sanna Töringe och Hannu Sarenström

Världens bästa mat – Amir Kheirmand

Öl – Joel Lindroth och Darren
Packman

Le Bakbok – Sebastién Boudet

Bröd, bröd, bröd – Martin Johansson

Delicious – Roy Fares

Sweet, food and photography – Linda Lomelino

Sommarmat från Arlaköket

Det gröna skafferiet
Karoline Jonsson

Morberg – grogg, drinkar och
cocktails
– Per Morberg

Läs gärna mer om
sommarens och höstens nyheter i våra kataloger.
http://www.bonnierfakta.se/Press/Vara-kataloger/

För
mer information eller recensionsexemplar, vänligen kontakta: Charlotta Larsson, PR- och informationsansvarig,
Bonnier Fakta,
tel: 08-696 8050/073-374 6294 eller e-post: charlotta.larsson@bonnierforlagen.se