Nyhetsbrev Wahlström & Widstrand juni

Nyhetsbrev Wahlström & Widstrand juni

03 juni, 2014 | Wahlström & Widstrand

Jens Lapidus: VIP-rummet

Recensionsdag 19 juni

Teddy muckar efter åtta år. Han är färdig med brott. Men vad gör man när man inte har en spänn på fickan, tvingas bo hos sin syrra och en indrivare dyker upp och kräver pengar inom en vecka? När han erbjuds att hjälpa en advokatbyrå med ett ytterst känsligt kidnappningsfall är Teddy tvungen att tacka ja.

Tillsammans med påläggskalven Emelie börjar han nysta i vad som hänt Philip; affärsman och brat med en meritförteckning som blir smutsigare ju mer de gräver. Och när de förstår att också andra är ute efter honom står det klart att tiden obönhörligen håller på att rinna ut.

Vip-rummet är den första delen i en ny serie av Jens Lapidus, som efter Snabba cash, Aldrig fucka upp och Livet deluxe är en av Sveriges mest lästa och uppburna kriminalförfattare.

Mediakontakt: Anna-Karin Korpi,
anna-karin.korpi@bonnierforlagen.se
08-696 84 97

Malin Wollin: En mamma blir till

Recensionsdag 19 juni

Krönikören och journalisten Malin Wollins bok om graviditet och förlossning. Praktiska råd och starka känslor i en omskakande förening. Hur blir en mamma till, hur föds hon.
Från det största lyckoruset till den djupaste av sorger. En kärleksförklaring till början av allt liv men också en personlig och stundtals rasande uppgörelse med kroppen och känslorna och bebisarna.
Du kanske har läst gravidböcker förut.
Men ingen som den här.

Mediakontakt: Stephanie Tärnqvist,
stephanie.tarnqvist@bonnierforlagen.se