Catharina Wrååk prisas för sitt författarskap

Catharina Wrååk prisas för sitt författarskap

21 augusti, 2014 | Bonnier Carlsen

Länstidningen Södertäljes kulturpris går i år till Catharina Wrååk, för hennes författarskap under pseudonymen Jo Salmson. Utdelningen sker den 22 augusti. På söndag 24 augusti signerar hon sina böcker på Science Fiction-bokhandeln i Stockholm, och nästa vecka utkommer den fjärde och avslutande delen i den hyllade serien ”Maros resa”.

I drottningens namn är den fjärde och sista delen i den hyllade serien ”Maros resa”. 
”Spänningen infinner sig snabbt och
Jo Salmson lyckas hålla den uppe genom hela berättelsen./…/ I drottningens namn
håller högsta klass ända till sista raden.”  BTJ 
Läs mer om boken här. Recensiondag 8 september.

Jo Salmson har tidigare skrivit de populära serierna ”Almandrarnas återkomst”, ”Drakriddare” (böckerna om Tam)  och ”Häxfolket”, för vilken hon fick Nordiska Skolbibliotekarieföreningens barn- och ungdomspris 2013. 

På söndag kan vi få Jo Salmsons böcker signerade på Science Fiction-bokhandeln i Stockholm, tillsammans med bland andra Anders Fager, Katarina Genar och Maths Claesson. Fullständigt program finns här.

För mer information och beställning av recensionsexemplar, kontakta Tove Kullenberg, tove.kullenberg@bonnierforlagen.se