Få bäst resultat i skidspåret

Få bäst resultat i skidspåret

07 oktober, 2014 | Bokförlaget Forum

Längdskidåkning har ökat explosionsartat i Sverige under senare år. I boken ”Bra glid” får du alla tips du kan önska dig. Norske Hans Olav Hamran har gjort en djupdykning i konsten att valla rätt.

Sju år tog det honom att knäcka koden. Arbetet var inte helt enkelt, i vallabodarna döljer många sina hemligheter för varandra. Det fungerar lite som med de bästa svampställena, de behåller man helst för sig själv! Men inte nu längre.

Hans Olav Hamran delar nu med sig av sina kunskaper och avslöjar att många av marknadens produkter inte fungerar som det är tänkt utan kan ersättas av betydligt enklare metoder. Tydligt och lättillgängligt lär han ut hur du ska lägga glid- och fästvalla för olika typer av skidåkning, både för träning och tävling. Boken har enkla genomarbetade vallatabeller för alla olika väderförhållanden. Det är bara att testa och uppleva hur du får bästa tänkbara resultat i skidspåret!

Boken kommer rätt i tiden. Aldrig tidigare har Vasaloppsveckan lockat så många åkare och rekordmånga människor utnyttjar friluftsanläggningarnas skidspår på kvällar och helger. Många har säkert också upptäckt att för att skidåkningen ska bli riktigt njutbar krävs rätt förberedelser i form av väl preparerade skidor och bra åkteknik. Äntligen får vi svenskar veta hemligheterna bakom de norska skidframgångarna!

Boken har recensionsdag 12/11

För intervjuer och recensionsexemplar kontakta Marie Björk marie.bjork@bonnierforlagen.se 08-696 83 70