En av världens största komiker – John Cleeses självbiografi kommer nu

En av världens största komiker – John Cleeses självbiografi kommer nu

01 december, 2014 | Bokförlaget Forum

Följ med John Cleese på en hisnande färd till barndomen och föräldrarna som inte verkade kunna bo på samma ställe mer än sex månader i taget, arbetet som lärare i ämnen han inte hade någon kunskap i, dagarna som hamsterägare i Cambridge och det första mötet med Graham Chapman, som skulle komma att bli hans skrivpartner i mer än två decennier. Därifrån bär det vidare till hans tid som manusförfattare åt bland annat Peter Sellers, David Frost och Marty Feldman, varpå vi är framme vid Monthy Pyton. John Cleese tar också upp ämnen som hur humor fungerar, poängen med cricket och vattenskidåkning och vikten av att känna till den engelska regentlängden.

Men hur som helst… utkommer den 3 december.