Norska succéförfattaren på Sverigebesök

Norska succéförfattaren på Sverigebesök

04 februari, 2015 | Bonnier Fakta

Berit Nordstrand – läkaren, 6-barnsmamman, livsnjutaren och författaren kommer till Stockholm den 12 februari för att hålla föredrag om hur du enkelt kan laga sund och god mat som ger dig mer energi, bättre fysisk och psykisk hälsa. Hennes senaste bok ”12 veckor till friskare liv och smalare midja” har blivit en storsäljare i Norge och släpps nu även på svenska.

Föredraget, ”En ny start för resten av ditt liv – små knep, stor effekt” äger rum på Finlandshuset Konferens torsdag den 12/2 kl.18.30-20.30

Anmäl dig på http://simplesignup.se/event/55797 eller på nvk@live.se / vitalishalsa@gmail.com

Hos oss på Bonnier Fakta är hon aktuell med boken 12 veckor till friskare liv och smalare midja

Under 12 veckor introduceras förändringar av din vardagskost stegvis så att du i slutet av perioden äter och lever hälsosammare utan att det känns som någon drastisk förändring. Varje vecka får du väldokumenterade tips om mat och näring, du får veta vilka livsmedel som ökar din förbränning och vilka råvaror som bäst håller dig mätt, men även varför du bör njuta av grönt te och mörk choklad varje dag.

Kontakt gällande intervjuförfrågningar i samband med besöket, Marie Jungsand

marie.jungsand@bonnierforlagen.se / 08-696 84 73