​​Forum ger ut ”Den här boken älskar dig” av PewDiePie

​​Forum ger ut ”Den här boken älskar dig” av PewDiePie

11 juni, 2015 | Bokförlaget Forum

PewDiePie är världens mest populära Youtuber med mer än 36 miljoner följare och över 8 miljarder visningar. Den 20 oktober ger Forum ut hans bok Den här boken älskar dig.

PewDiePie startade sin Youtubekanal 2010 med avsikten att spela dataspel. Kanalen växte snabbt i popularitet och 2013 tillkom i snitt en ny följare per sekund. Idag har PewDiePie fler följare än någon annan på Youtube. I oktober kommer hans bok, Den här boken älskar dig.

Den här boken älskar dig är en vackert illustrerad sammanställning av inspirerande sägningar som talar om för dig hur du skall leva ditt liv. Om du följer dessa råd till punkt och pricka kommer ditt liv att bli lättare, glamorösare och rikare. Tänk vilken skön person alla skulle tycka att du är om du levde efter devisen: du kan aldrig misslyckas om du inte provar.

”PewDiePie är en av vår tids mest nyskapande underhållare och når ut till människor på ett helt unikt sätt. Nu kompletterar vi hans succé med en galen bok med hans roligaste citat”, säger Anders Sjöqvist, förläggare på Forum.

PewDiePie heter egentligen Felix Kjellberg och bor sedan 2013 i Brighton tillsammans med sin flickvän CutiePieMarzia. Den här boken älskar dig är hans första bok.

Här kan du höra PewDiePie berätta om boken: YouTube.com/PewDiePie

Följ PewDiePie på Twitter, Facebook, Instagram och Vine: @PewDiePie

För mer information, vänligen kontakta: Stephanie Tärnqvist, PR-ansvarig stephanie.tarnqvist@bonnierforlagen.se / 070 456 23 08 eller Anders Sjöqvist, förläggare anders.sjoqvist@forum.se / 070 3434130