300 gratisexemplar av Nora Roberts delas ut på stan!

300 gratisexemplar av Nora Roberts delas ut på stan!

24 juni, 2015 | Bonnier Pocket

Sommaren är här och de flesta av oss ser fram emot att tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus, koppla av, umgås med familj och vänner och förhoppningsvis har vi också en massa tid över för läsning.


Vi har satt ihop ett kanonerbjudande av ett antal Nora Roberts titlar att gotta sig i under parasollet eller hemma i hängmattan. Bland dessa finner ni den första delen i en ny romantriologi, Three Sisters Island. En varm berättelse full av kärlek, systerskap och magi.

För att ta del av detta erbjudande, surfa in på den här länken:

http://www.bokus.com/noraroberts

För er som har tid och möjlighet, kom förbi Åhléns City i Stockholm (vi står utanför) och hämta ditt gratisexemplar av Nora Roberts bok Doft av rosor. Kanske blir det en ny favorit om det inte var det redan innan? Erbjudandet finner ni då också inuti boken.

Zandra Kuren, Pocketshop

”Trots att jag jobbar med böcker och då ibland förväntas vara rätt ”litterär” så läser jag helst och mest av genres som inte alltid haft, och kanske fortfarande inte har, gott anseende: fantasy, science fiction och blodiga deckare och skräck. Och det är helt ok, jag kan nästan skryta med det för numera är det faktiskt lite coolt att gilla sådant.

Men jag har också en guilty pleasure som inte alls anses rumsren litteratur: det finns en författare som får mig att släppa allt annat och sträckläsa en hel kväll och det är Nora Roberts och jag älskar hennes böcker! Kanske för att de följer en formel som är mycket enklare än livet självt? Det är vinst varje gång och det är det jävligt sällan annars.

Tack Nora, keep’em coming!”

Ta också gärna del av Bokus sommarpocketkampanj ”köp 4 betala för 3”

Där finner du bland annat Mari Jungstedt, Sara Stridsberg, Lucy Dillon, Ann Cleeves, Viveca Lärn och en massa fler.

Trevlig sommar!