Nyhetsbrev – nya böcker från Bonnier Fakta i oktober

Nyhetsbrev – nya böcker från Bonnier Fakta i oktober

15 september, 2015 | Bonnier Fakta

Njutning för kropp och själ – temat för Bonnier Faktas böcker i oktober.
Mat, dryck och konsten att kombinera av Per Morberg. Kola, fudge, knäck, bräck av Sara Aasum Hultberg. Desserter! av Dorotea Malmegård. Oktobers böcker från Bonnier Fakta är fulla av njutning och sköna smaker. Dessutom släpper vi ett gäng kreativitetsböcker för vuxna som är en njutning för själen.

Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera av Per Morberg

Recensionsdag 13 oktober

”Till köttbullar dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar? Annars är det inte lika lätt att kombinera mat och dryck – det finns ju så många möjligheter. Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag därför gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till över 100 nya och gamla recept. Följ med och testa, men kom ihåg att också lita på din egen smak.”/Per Morberg.

Mediekontakt: Sofia Heurlin, sofia.heurlin@bonnierforlagen.se Tfn 070-7263301

Kola, fudge, knäck och bräck av Sara Aasum Hultberg

Recensionsdag 27 oktober

När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på kola, tryffel, knäck, fudge, bräck och fransk nougat, så blir det både moderna och klassiska läckerheter med smör, socker, grädde, choklad, nötter och bär. Och det kan förstås inte bli annat än gott! Hon tipsar också om de mest oumbärliga redskapen och ger dig teknikerna och metoderna för att lyckas.

Mediekontakt: Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnierforlagen.se Tfn 08-696 84 73

Desserter! av Dorotea Malmegård

Recensionsdag 27 oktober

Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken.

Mediekontakt: Marie Jungsand, marie.jungsand@bonnierforlagen.se Tfn 08-696 84 73

Dessutom släpper vi i oktober/november flera kreativitesböcker för vuxna som du kan läsa mer om här. TV4 uppmärksammade trenden i Nyheterna 14 september. Vill du titta närmare på hur utbredd trenden är så sök på hashtags som #målarböcker, #färgläggning, #coloring, #målarböckerförvuxna, #målamedbonnierfakta osv