Följ med oss på bokmässan – detta händer hos oss!

Följ med oss på bokmässan – detta händer hos oss!

18 september, 2015 | Månpocket

Nästa vecka drar årets största bokhappening igång – Bok & Biblioteksmässan i Göteborg. Ett gyllene tillfälle att ladda med läsning inför hösten och inspireras av alla bokutställare och författare. Du som reser dit med tåget från Stockholm kommer upptäcka våran pocketnärvaro redan där. 60 resenärer har t ex chans att vinna ”Lucky Chair” som är en välfylld pocketpåse om du har turen att sitta på en vinnande stol. Vinnarna utses på alla avgångar Sthlm-Gbg under perioden 23-26 sep. På fredagen den 25:e september kan du som åker tåget från Stockholm kl 08.29 gå in i Bistron och småprata med Håkan Nesser och Anna Fredriksson som kommer ha sina böcker till försäljning. Passa på att få dem signerade! Och tittar du dig runt omkring i vagnen så kommer du se att Månpocket firar 35-års jubileum och få flera olika tips på läsning. Pockettåget är i rullning!

Väl framme på bokmässan så måste ni ta er till vår monter B04:02. Där säljer vi pocket till extra förmånliga priser – 4 för 3. Varför inte passa på att fynda snackisen ”Du” av Caroline Kepnes som finns exklusivt i pocket till försäljning innan den släpps i övrig handel i november. Var med och tävla om fina pocketpriser genom att få tjusiga samlarbilder signerade och träffa våra författare i montern. För dig som gillar våra klassiker så dukar vi upp med flertalet av våra titlar och köper du 4 klassiker så får du en fin anteckningsbok på köpet. Varje dag så finns ”Dagens pocket” att köpa till extra förmånligt pris – 39 kr.

Vi älskar pocket och vi hoppas att det kommer märkas på årets bokfest – kom och häng med oss i montern så delar vi med oss av våra bästa lästips.

Följ oss på våra sociala medier under mässan för att ta del av det som sker:

Älska Pocket på Instagram #alskapocket

Älska Pocket på Facebook – Månpocket Bonnier Pocket