ENDGAME: Kallelsen – Vi har en vinnare av 500 000 dollar!

ENDGAME: Kallelsen – Vi har en vinnare av 500 000 dollar!

12 oktober, 2015 | Bonnier Carlsen

Förra året lanserades det internationella bokprojektet Endgame av James Frey i trettio länder. Nu har vi en vinnare! Med hjälp av boken och hårt jobb med att lösa ledtrådarna har han hittat nyckeln till en glaskista full med guld.

Den lyckliga vinnaren till 500 000 dollar är en 25-årig astrofysiker från Mexiko som heter Froylan Moreno Del Rio, bosatt i Italien.

Priset delades ut den 8 oktober på Cesars Palace i Las Vegas.

Stort grattis!

Kampen om mänsklighetens framtid är inte slut, nästa bok tar vid där den första slutade.

Endgame: Spelet

Resensionsdag 21 oktober

Om 94 dagar utplånas alla utom den vinnande Spelaren och dennes ätt. Vem orkar kämpa och vem ger upp? Kan mänskligheten räddas? Endgame: Spelet är andra delen i James Freys banbrytande trilogi i samarbete med Google, där du genom att lösa ledtrådar i texten tävlar om chansen att vinna en äkta guldskatt.

Spelet är i full gång! Efter att Jordnyckeln har hittats är Spelarnas uppgift nu att finna den andra nyckeln, Himmelsnyckeln. De Spelare från de tolv urtida ätterna som överlevt så här långt hinner knappt hämta sig förrän de är mitt inne i jakten. De måste använda all sin list och all sin styrka för att hålla sig vid liv och för att förstå hur de ska Spela vidare. Men snart börjar de undra vad det är som Skaparna har satt igång, och vad dessa uråldriga varelser egentligen är ute efter. Dessutom står det också klart för Spelarna att de inte bara måste slåss mot varandra …
Spelarna ska Spela för sin ätts överlevnad, men allianser har bildats – mot alla regler. Frågan är bara om det går att lita på sina allierade. Och om det går att lita på Skaparna … Vilka är de goda och vilka är de onda i det ödesdigra Spelet? Frågorna hopar sig och snart börjar den största frågan av alla att utkristallisera sig: Går Spelet att stoppa?

En storfilm är planerad och under 2015 lanserar även Google Niantic Labs ett spel: Endgame Proving Grounds. Läs mer på www.endgame.nu.