Crimetime Gotland nominerad till Tidskriftspriset 2015!

Crimetime Gotland nominerad till Tidskriftspriset 2015!

24 oktober, 2015 | Bonnierförlagen

Festivalen Crimetime Gotland, som arrangeras av magasinet Books & Dreams och Blixten & Co, har blivit nominerad till Tidskriftspriset 2015 i kategorin Årets Tidsskriftsevent.

Nomineringen offentliggjordes igår under en pressfrukost i Stockholm. Tidskriftspriset delas ut av organisationen Sveriges Tidsskrifter, som verkar för en hög kvalitet inom tidskriftsbranschen genom att premiera nyskapande insatser. Vinnarna, som utses av en jury, tillkännages vid Tidsskriftsprisets stora gala somgår av stapeln den 26 november i Annexet, Globen.

Juryns motivering:

Vad är tidskrift? Vad är event? Vad är störst och vem följer vem? Det är ett mysterium som utspelar sig i Visbys gränder där miljö, upplevelse och mötesplats blir till ett. Sverige har fått en ny tradition för deckarälskare att återvända till!

Mer information om eventet och nomineringarna hittar du här.

För kontakt:

Carina Nunstedt, festivalchef Crimetime Gotland 070 667 73 46 carina@booksdreams.se

Books & Dreams är ett bokmagasin och en eventserie som ingår i Bonnierförlagen.