Hyllad amerikansk författarinna  besöker Stockholm

Hyllad amerikansk författarinna besöker Stockholm

25 november, 2015 | Bokförlaget Forum

När Caroline Kepnes debutroman Du kom ut på svenska våren 2015 golvade den sina läsare. Vi ville gärna möta författaren som skrivit en roman som fick folk att sätta sina mobiler på ljudlöst, låsa ytterdörrar, och lägga sina vanliga liv på is (fritt citerat från recensioner av Du).

För att lansera pocketupplagan av Du och för att läsarna ska få möta henne bjöd vi henne till Stockholm och nu kommer hon att vara här 30 november-2 december.

Måndag morgon 09.00 den 30 november kan man lyssna till ett frukostsamtal med Caroline Kepnes och hennes svenska förläggare Teresa Knochenhauer  i Bonnierförlagens hus på Sveavägen 56. Anmälan görs till klara.johansson@bonnierforlagen.se

Måndag 18.00 finns hon i Adlibris nyöppnade butik på Mäster Samuelsgatan tillsammans med författaren Stefan Ahnhem.

Tisdag 18.00 deltar hon i Books&Dreams författarkväll på Oscarsteatern.