Olof Röhlander utsedd till Årets talare 2015

27 januari, 2016 | Bokförlaget Forum

”Årets talare 2015 – Man” är Olof Röhlander, aktuell med nya boken ”Konsten att njuta av livet”.

För tionde året i rad har Talarforum delat ut branschpriset Årets talare. Priset går till de föreläsare och moderatorer som varit de främsta under det gångna året, framröstade av Talarforums kunder.

Olof Röhlander, aktuell med Konsten att njuta av livet, föreläser om motivation och inspiration. Han har nu blivit utsedd till Årets talare två gånger, första gången var 2011.

” En gång är ingen gång, sägs det. Att flera år senare få äran igen säger inte allt, men nog säger det något. Det känns såklart väldigt roligt” berättar Olof för Talarforum som svar på frågan om hur det känns att återigen ha blivit utsedd till Årets talare.

Olof Röhlander sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och är nu en av Sveriges allra vassaste föredragshållare och inspiratörer.

Olofs vill med sin senaste bok Konsten att njuta av livet få oss läsare att komma till insikt om att det här med att njuta mer av livet är något vi faktiskt kan öva på.

Utgivna böcker

Konsten att njuta av livet

Konsten att njuta av livet

Vill du kunna njuta mer av livet utan att tappa styrfart? Hitta fram både till hängmattans vila och till arbetslusten? Här beskrivs njutandets konst på ett nytt och annorlunda sätt. Författaren…

Bli en vinnarskalle

Bli en vinnarskalle

Att ha vinnarskalle är att sätta straffen och vinna matchen. Det är också att ta tag i surdegar på jobbet, att lyfta blicken mot högre mål, stå upp för sig själv i fikarummet, släppa ovidkommande…

Det blir alltid som man tänkt sig – handbok i mental styrketräning

Det blir alltid som man tänkt sig – handbok i mental styrketräning

Vad hade höjdhopparen Patrik Sjöberg gemensamt med Rosa Park, som vågade sätta sig på fel bänksäte? Vad förenar OS-medaljören Charlotte Kalla och Sarah Wägnert som berättade om missförhållandena…