Fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin

Fixa bästa kalaset med pysselexperten Kreativa Karin

17 februari, 2016 | Bonnier Carlsen

Hattkalas, blomparty eller djurfest – varför välja när man kan få allt på en gång?

I Kreativa Karins kalas för barn delar den välkända proffspysslaren Kreativa Karin med sig av sina bästa pysselknep, do it yourself-tricks och festliga idéer inför kalaset.

I i enkla steg-för-steg-instruktioner visar Kreativa Karin hur man lätt och finurligt fixar fina hattar, masker, inbjudningskort och annat roligt av det man har hemma: toalettpappersrullar, piprensare, sugrör och mycket mer. Lär dig pyssla en kattmask eller ett grod-diadem, fixa toppengoda big pack-glasstårtor, pärla coola superhjältemasker eller varför inte en krona? Här finns något för alla. Och det bästa av allt: inga pekpinnar, här plockar man det man själv vill.

Lustfyllt och färgglatt för stora och små – tillsammans fixar vi ditt bästa kalas!

KREATIVA KARIN (Karin Andersson) är pysselexpert och driver ett av Sveriges största pysselkonton på instagram med ca 40.000 följare. I sin lokal i Göteborg arbetar hon med pyssel och design, stylar och fotar inrednings- och pysselreportage, håller i inspirationskvällar och workshops med mycket mer. Kreativa Karins kalas för barn är hennes första bok för barn.

Mer om Kreativa Karin och hennes pyssel hittar du på Instagram

För mer information, intervjuförfrågningar, bildpublicering, beställning av recensionsexemplar, kontakta Marie Jungsand.

marie.jungsand@bonnierforlagen.se / 076-542 80 74