Ny titel på ”För evigt trogen”

Ny titel på ”För evigt trogen”

05 april, 2016 | Kartago

Den grafiska romanen För evigt trogen byter titel till Vad som än står på grund av upphovsrättsliga skäl. Vad som än står är en närgången skildring av en våldsam fotbollssupporter, om så kallade fotbollsfirmor och supportergäng. En både spännande och intressant bok om den kultur som vi har svårt att förstå men som finns mitt ibland oss. Inför manusarbetet intervjuade författaren och journalisten Cyril Hellman ett trettiotal supportrar, allt lyhört tolkat av serietecknaren Peter Bergting. Såhär skriver Stig Larsson i förordet:

”De klipp som jag sett har gått rent till. När det hela är över hjälps motståndarna upp på benen. Man förhör sig om de vill ha revansch. För även om du har åkt i backen får du adrenalinskjutsen. Och du bär med dig känslan av att du har stått upp för dina kompisar. För ditt lag.”

Recensionsdag är den 30 maj

För mer information, intervjuförfrågan samt beställning av recensionsexemplar, kontakta: Hanna Lundkvist, hanna.lundkvist@bonnierforlagen.se, 076-526 11 63

www.kartago.se