Högläsning av Stina Wirsén på konferens mot barnmisshandel

23 maj, 2016 | Bonnier Carlsen

Stina Wirsén läste högt ur boken Liten vid invigningen av en konferens om barnmisshandel och omsorgssvikt i Stockholm. 

Under invigningen av Den nordiska konferensen om barnmisshandel och omsorgssvikt fick deltagarna lyssna till tal av Drottning Silvia och barnminister Åsa Regner, samt högläsning av Stina Wirsén ur boken Liten.

Stina Wirséns bok handlar om en liten person som är rädd hemma. I Litens familj blir bråken stora, för stora. Till slut berättar Liten om hur det är hemma för fröken på förskolan.

Konferensen, som är den nionde i ordningen, pågår på City Conference Centre i centrala Stockholm 22–25 maj 2016. Den arrangeras av Nordisk förening mot barnmisshandel och omsorgssvikt (NFBO). Föreningen är tvärvetenskaplig och riktar sig till människor som arbetar med barn på olika sätt.