Maria Nygren nominerad till Årets Deckardebut på Crimetime

02 juni, 2016 | Wahlström & Widstrand

Grattis Maria Nygren till nomineringen till Årets Deckardebut! Priset delas ut på Crimetime deckarfestival på Gotland och du kan vara med och rösta fram den författare du gillar bäst!

Crimetime Specsavers Award Årets Deckardebut kommer att delas ut på Crimetime deckarfestival i Visby i augusti. Maria Nygren är nominerad för spänningsromanen Feberfågel, som rör sig i gränslandet mellan förnuftet och den gåtfulla naturen.

Priset delas ut till en författare som debuterat under det senaste året på ett etablerat bokförlag. Juryn tittar på historiens fängslande kraft, hur författaren lyckats nå sin publik och ser gärna att något nytt tillförs spänningsgenren. Priset delades ut för första gången 2015 och gick då till Stefan Ahnhem.

De övriga nominerade är Martin Holmén, Carolina Neurath, Rebecka Edgren Aldén och Mariette Lindstein.

Du kan vara med och avgöra vem som vinner genom att gå in och rösta på din favorit.

Rösta på din favorit här!

Läs mer om Crimetime här