Mattias Ribbing och Per Sundin lär dig Fatta matte!

Mattias Ribbing och Per Sundin lär dig Fatta matte!

05 juli, 2016 | Bokförlaget Forum

Fatta matte av Mattias Ribbing och Per SundinMattias Ribbing och Per Sundin tar, i deras nya bok Fatta matte!ett unikt grepp om ämnet och lär dig förstå riktig matematik på ett annorlunda och kul sätt. Med nytt självförtroende får du äntligen täppa till kunskapsluckorna och kan på rekordtid gå hela vägen från grundläggande räkneregler till avancerad gymnasiematte, fri från skolans pekpinnar och mossiga tragglande.

Med bokens effektiva minnesträning lär du dig snabbt att förstå och använda matteverktygen och de sitter sedan kvar, redo att triggas igång automatiskt när motsvarande problem uppstår i vardagen. De blir som ”appar” i din hjärna som sköter matematiken åt dig.

Mattias Ribbing gick från medelmåtta i skolan till utbildare och trefaldig svensk mästare i minnessport. Mattias arbetar med hjärnträning med fokus på lärande och förståelse och är en populär föredragshållare som bjudits in av bland andra Harvard Business School och Skolverket. Mattias har tidigare skrivit böckerna Vägen till mästarminne och Vägen till maxade betyg.

Per Sundin gick från knappt godkända betyg i matte på gymnasiet till ansedd forskare i strängteori. Per är filosofie doktor i teoretisk fysik och har jobbat med matematisk forskning på universitet i Stockholm, Berlin, Kapstaden, Milano och i Hamburg där han nu bor och arbetar.

Recensionsdag 1 augusti.

Fatta matte! är boken som presenterar en ny ingång till matematikens fascinerande värld.