Tävling Guldnyckeln

GOLDEN TICKET!

Upplev läsningen av Jag kommer hitta nyckeln av Alex Ahndoril i en äkta herrgårdsmiljö. I en av de signerade böckerna ligger en gyllene nyckel.

Om du är blir den lyckliga ägaren till nyckeln behöver du bara maila oss för att få ett presentkort på 3 000 kr till valfri herrgårdsvistelse hos Countryside Hotels . Alla som köper ett signerat exemplar har en chans att vinna!

I vinsten ingår:

Ett presentkort på 3 000 kr till valfri herrgårdsvistelse hos Countryside Hotels .

Gällande personuppgifter:

Vi kommer att behöva behandla personuppgifter för vinnarna i tävlingen för att administrera priset. Uppgifterna kommer att inhämtas från de vinnare som hittat en guldnyckel och hör av sig till oss. Uthämtning av priset är självklart frivilligt och valbart från vinnarnas sida. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn på dig, adress, mejladress samt telefonnummer. Uppgifterna kommer vi att spara som längst två månader efter att priset hämtats ut.

Första delen i en pusseldeckare av författarduon bakom Lars Kepler

Privatdetektiv Julia Stark får ett oväntat besök på kontoret. Mannen är en av ägarna till ett framgångsrikt familjeföretag. Efter en en bolagsstämma och middag på godset i Västernorrland upptäcker ägaren ett fotografi i sin mobil, bilden föreställer en bunden, blodig man med en säck över huvudet. Ägaren har fått en alkoholrelaterad minnesförlust och har ingen aning om var bilden kommer ifrån och vill  därför anlita Stark detektivbyrå för att ta reda på om det är han som är förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjälp och drömmer samtidigt om att på något sätt vinna tillbaka hans kärlek. Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset. Där söker de efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar som teoretiskt sett skulle kunna vara iblandade i mordet.

Läsaren ges möjligheten att med sin egen människokännedom, iakttagelseförmåga och sitt logiska tänkande leta efter nyckeln till gåtan tillsammans med Julia Stark.