Hur kommer jag igång med träningen, Sofia ”PT-Fia” Sjöström Ståhl?

Hur kommer jag igång med träningen, Sofia ”PT-Fia” Sjöström Ståhl?

20 oktober, 2016

247540

PT-Fia, författare av böckerna PT-Fias tio i topp och Trappträningtipsar om träning som ger dig energi!

”Hej PT-Fia!
Jag behöver kickstarta helgen med lite träning, har du tips på en övning som ger mig energi?”

Vad roligt att du vill ge din kropp träning! Då rekommenderar jag ”sittningen” som finns med i min första bok ”PT-Fias tio i topp”. Den går helt enkelt ut på att du ska sätta dig ner med fötterna rakt ut (som barn ofta sitter) och snabbt resa dig upp igen. Betydligt mer ansträngande än en kanske tror. Bra för flås, koordination, balans och styrka! Lycka till!
– Sofia ”PT-Fia” Sjöström Ståhl

pt-fias-tio-i-topp-2
PT-Fia tio i top.pdf

Övningen är ett utdrag ur boken PT-Fias tio i topp.
9789173630702