Jonas Bonnier är eld och lågor … eller?

14 september, 2017

Jonas Bonnier. Foto  Thron Ullberg

Vad brinner du för just nu?
Jag brinner inte för någonting. Om jag skulle brinna, vore det mycket obehagligt, och förhoppningsvis skulle det finnas en dusch eller ett vattendrag i närheten. Men jag är just nu djupt sysselsatt av gardinuppsättningar, tv-serieskriverier och pendeltågstationer.

Vilken bok vill du tipsa om?
Förmodligen har ni redan läst Colson Whiteheads makalöst spännande och fruktansvärda Den underjordiska järnvägen, men om ni har detta stora läsäventyr kvar är det bara att gratulera. En viktigare bladvändare var det länge sedan jag läste, och jag kan bara rekommendera den. Inte en bortkastad minut. Besk medicin har aldrig smakat bättre.


omslag Den underjordiska järnvägen.
Läs mer om Colson Whiteheads Den underjordiska järnvägenBookbeat, Storytel eller på förlagets hemsida.

Omslag Helikopterrånet
Läs mer om Jonas Bonniers HelikopterrånetBookbeat, Storytel eller på förlagets hemsida.

Omslag Saffranshjärtan
Läs mer om Jonas Bonniers SaffranshjärtanBookbeat, Storytel eller på förlagets hemsida.


Gilla Eld & lågor på Facebook!