Magdalena Ribbing prisas av Måltidsakademien

Magdalena Ribbing prisas av Måltidsakademien

24 november, 2016 | Bokförlaget Forum

Ribbings etikett av Magdalena Ribbing har tilldelats första pris i Måltidsakademiens tävling Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin Social kompetens.

Motiveringen lyder:
”Hon har gjort det igen – etikettens okrönta drottning. Med elegans och stramt återhållen humor delar hon med sig av sin rika kunskap om hur vi på bästa sätt kan bemöta varandra i livets alla skeden: med respekt.”

Ribbings etikett är Magdalena Ribbings nyskrivna, heltäckande, moderna etikettbok där hon generöst delar med sig av sin rika kunskap om förväntat och trevligt uppförande i alla tänkbara sällskapssituationer.

Totalt tog Bonnierförlagen hem hela tio priser i tävlingen.

Läs mer om Årets Svenska Måltidslitteratur 2016