Bonnier Faktas nyheter i mars

Bonnier Faktas nyheter i mars

23 februari, 2017 | Bonnier Fakta

Nya Upplev Sverige av Mats Ottosson och Åsa Ottosson
Recensionsdag 21 mars

Nu kommer den i uppdaterad utgåva! Din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Med över 3000 resmål och hundratals tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erbjuda.

Mediakontakt: Marie Jungsand

Tareq Taylors kyckling av Tareq Taylor
Utgivningsdag 28 mars

I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Den kan grillas på spett, läggas i en mustig gryta eller wokas på asiatiskt vis, men också gratineras och friteras. Här finns smaker från kök över hela världen. Tareq delar också med sig av sin kunskap om vad som är bra kyckling och vad man ska tänka på när man står där i affären.

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Gröna burgare av Martin Nordin
Recensionsdag 23 mars

Trettio burgare på bönor och linser, rotsaker, zucchini, spenat, svamp eller halloumi och till detta de bästa tillbehören. Ge dig in i den smarriga världen av gröna burgare och du kommer att upptäcka hur mycket mer än en klassisk kötthamburgare det smakar.

Mediakontakt: Marie Jungsand

Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz
Recensionsdag 23 mars

Byt ut dina mellanmål och få stor effekt på hälsan! Att skaffa sig nya, bättre vanor behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Superfoods är maten som innehåller maximalt med näring per krona och ger din hälsa en rejäl kick. Helt enkelt mat som medicin. I den här boken får du lära dig vilka råvaror du ska välja för att få en extra boost – bra råvaror som du hittar i en mataffär nära dig.

Mediakontakt: Marie Jungsand

När själen får grönska av Eva Robild
Recensionsdag 28 mars

Att fågelsång, porlande vatten, en viskande skog och en obruten horisont kan ge sinnesro, det vet vi, det känner vi. Nu visar även forskningen ett allt tydligare samband mellan hälsa och natur. Vi behöver vistas i gröna rum för återhämtning, läkning och inspiration.

Mediakontakt: Marie Jungsand

För intervju och/eller beställning av recensionsexemplar kontakta respektive pressansvarig.

Har du fått våra kataloger för vår och sommar? Om inte så finns de att ladda ner och läsa digitalt här.