Flora Wiström medverkar i Bonusfamiljen – podden

Flora Wiström medverkar i Bonusfamiljen – podden

05 juni, 2017 | Bonnier Carlsen

Flora Wiström, framgångsrik bloggare och författare till Stanna, medverkar i Bonusfamiljen – podden.

Bonusbarn-special med Fredrik Hallgren och Flora Wiström
I veckans avsnitt av Bonusfamiljen-podden gästar skådespelaren Fredrik Hallgren (som spelar Martin i tv-serien ”Bonusfamiljen”). Han berättar om sina erfarenheter av att vara bonusbarn och att leva i bonusfamilj som vuxen. Vi får även bonusfrågor från författaren och bloggaren Flora Wiström, som själv vuxit upp i bonusfamilj. Hon undrar bland annat hur man gör när bonusföräldern är svartsjuk på en. Som vanligt i poddstudion hittar vi Moa Herngren, Clara Herngren och Per Naroskin.

Klicka på bilden för att lyssna!

 

I Stanna är kärleken allomfattande, på gott och ont. Vi möter Ester vars Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen. Livet känns som en symaskinsnål som hoppar fram och tillbaka när tråden ska fästas; Ester kommer inte vidare. Men en dag träffar hon Eli med den mörka rösten och händerna som är fläckade av målarfärg. Det blir början på det vackraste men svåraste året i Esters liv.