Michael Nyqvist har avlidit

Michael Nyqvist har avlidit

28 juni, 2017 | Bokförlaget Forum

Skådespelaren och författaren Michael Nyqvist har avlidit
En av Sveriges mest omtyckta och framgångsrika skådespelare har gått bort. I ett uttalande till TT skriver familjen att Michael Nyqvist kommer att lämna ett stort tomrum efter sig: ”Vi har i dag den sorgliga nyheten att meddela att skådespelaren och författaren Michael Nyqvist har avlidit tisdagen den 27 juni 2017 efter en tids sjukdom. Michael Nyqvist blev 56 år gammal och kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Familjen ber att få sörja i stillhet.”

Michael Nyqvist skrev två självbiografiska böcker, debuten När barnet lagt sig utkom på Norstedts 2009 och Dansa för oss som beskriver hans väg till skådespeleriet och karriären utkom på Bokförlaget Forum 2013.