Jenny Rogneby till ”Breaking News med Filip & Fredrik”

Jenny Rogneby till ”Breaking News med Filip & Fredrik”

17 augusti, 2017 | Wahlström & Widstrand

Nu är det klart att författaren, kriminologen och före detta brottsutredaren Jenny Rogneby blir ny krimpanelmedlem i ”Breaking News med Filip&Fredrik”.

Tillsammans med Tage Åström, f.d. kriminalkommissarie och programledare för ”Efterlyst”och Anders Adali, TV-profil, kommer Jenny kommentera aktualiteter och frågeställningar i krimvärlden varje onsdag med start den 23 augusti på Kanal 5 .
– Filip och Fredrik har en makalös förmåga att få små och stora frågor intressanta. Det ska bli väldigt spännande att diskutera aktuella krimämnen i programmet under hösten, säger Jenny Rogneby.
Jenny Rogneby är dubbelt aktuell då hon just utkommit med den tredje delen i sin deckarserie om Leona: Leona. Utan mänskligt värde.

Jenny Rogneby är född 1974 i Etiopien. Hon är utbildad kriminolog och har arbetat som brottsutredare på Citypolisen. Hon är dessutom utbildad musikalartist och har arbetat som artist i många år, bland annat har hon varit förband till Michael Jackson inför en publik på 80 000 personer i Tallinn, släppt album i Japan, varit med i Melodifestivalen och turnerat både i Sverige och utomlands.

Ytterligare information och bilder återfinns på:
http://www.wwd.se/forfattare/r/jenny-rogneby
http://www.wwd.se/bocker/deckare-thrillers-och-spanning/l/leona-utan-manskligt-varde/