Joakim Lundell släpper utlämnande självbiografin Monster

Joakim Lundell släpper utlämnande självbiografin Monster

29 augusti, 2017 | Bokförlaget Forum

Joakim Lundells självbiografi Monster är berättelsen om en människa som mot alla odds blir en röst och en vän för hundratusentals människor.

Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon följare. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.

Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Livet på samhällets botten och ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.

Självbiografin Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.

Boken släpps 9 oktober.

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta: lina.kaberg.stene@kultpr.se; 0707-62 04 66

Recex beställs här: recex.forum@bonnierforlagen.se

Bokförlaget Forum grundades 1944 och är en del av Bonnierförlagen, Sveriges största förlagshus. Vi ger ut ca 60 titlar per år, både svensk och översatt skönlitteratur respektive facklitteratur.