Möt våra författare på Bokmässan i Göteborg – Nordens största kulturevenemang

Möt våra författare på Bokmässan i Göteborg – Nordens största kulturevenemang

13 september, 2017

Bokmässan i Göteborg – Nordens största kulturevenemang – äger rum den 28 september–1 oktober. I år firar vårt grannland Finland 100 år som självständig nation. En del av det officiella firandet sker på bokmässan. Bland många finländska författare framträder Kjell Westö, Katja Kettu, Merete Mazzarella och Jörn Donner.

Varje år medverkar Bonnierförlagens författare. Möt forskare, serietecknare, politiker, journalister och andra media- och kulturpersonligheter under bokmässan i debatter och diskussioner om alla tänkbara ämnen.

Bokmässans program innehåller massor med programpunkter. Möt också våra författare i Bonnierförlagens monter.

Välkomna!

Monterprogram Bonnierförlagen

Bokmässans program

Bilder från Bokmässan 2016. Foto: Niklas Maupoix och Alexander Lagergren