Jamie Oliver med ny bok: 5 ingredienser – snabb och enkel matFoto: Paul Stuart

Jamie Oliver med ny bok: 5 ingredienser – snabb och enkel mat

19 september, 2017 | Bonnier Fakta

Fem ingredienser, det är allt du behöver komma ihåg när du står i matbutiken och funderar över vad du ska laga för middag. För fem ingredienser räcker till att komponera en smakrik, näringsriktig och god måltid. Med fler ingredienser än så blir det bara krångligt enligt Jamie.

Jamie Oliver vill att matlagning ska vara enkelt och möjligt för alla som vill bli bättre kockar i ett stressigt vardagsliv. Han vill hjälpa oss att lösa ett av de stora bekymren vi ständigt tampas: Vad ska vi äta till middag? Och han vill att det ska vara välbalanserad, nyttig och god mat som får oss att må bra. Då räcker det med fem ingredienser.

5 ingredienser – snabb och enkel mat innehåller 130 enkla recept, alla uppbyggda på fem ingredienser. Kapitlen är ordnade efter huvudråvaran i rätten, såsom kyckling, lamm, fläsk, fisk, ägg, sallader, vegetariskt och pasta. Bestäm dig för den huvudråvara du är sugen på och få inspiration och recept från Jamie Oliver. Korta steg-för-steg instruktioner, tydliga ingredienslistor och redovisande bilder på de fem ingredienserna som ingår i rätten samt en vacker matbild gör det supertydligt att förstå hur rätten ska lagas.

Boken utkommer 31 oktober

För mer information, recex, bilder kontakta: sofia.heurlin@bonnierforlagen.se eller press@bonnierforlagen.se

Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut illustrerade fackböcker för inspiration och fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, hälsa och träning, föräldraskap samt mode och skönhet. Hos oss finner du både kända svenska och utländska upphovsmän.