ABBA – THE PHOTO E-BOOK

ABBA – THE PHOTO E-BOOK

26 november, 2014 | Max Ström

ABBA THE PHOTO BOOK finns nu som E-BOK!

Det här är den första heltäckande e-boken om ABBA. I över 600 bilder och på 450 MB visas hela ABBAs fantastiska historia, från barndom via genombrott och världssuccé fram till i dag – här finns också helt nytagna bilder. E-boken har skapats i nära samarbete med abborna själva som också med egna ord berättar om många av bilderna. Aldrig tidigare har så många bilder av ABBA återgivits i ett digitalt format tillgängligt över hela världen.

ABBA har skrivit in sig i musikhistorien som ett av världens mest framgångsrika popband. De har sålt över 380 miljoner skivor, 50 miljoner människor har sett musikalen ”Mamma Mia!” på scen och trots att bandet inte längre finns så följer 5 miljoner fans ABBA på Facebook.

De fyra ABBA-medlemmarna var alltid generösa med att ställa upp för fotografer, och därför finns fler bilder på ABBA än på många andra framgångsrika band. I e-boken finns de bästa bilderna – de klassiska men också sådana som aldrig publicerats tidigare. Med kommentarer av Agnetha, Benny, Björn och Frida är detta den definitiva digitala bildberättelsen om ABBA.

E-boken innehåller även ett urval ”Snippets” av ABBAs mest älskade låtar samt ett antal av bandets mest ikoniska musikvideos.

Bildredaktör Bengt Wanselius
Text Jan Gradvall och Petter Karlsson
Förord Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Frida Lyngstad Reuss
Formgivning Patric Leo
Applikations Design Monterosa
Antal bilder ca 600
Format iPad, Amazon Kindle Fire

Apple App Store Link:
https://itunes.apple.com/us/app/abba-the-official-photo-book/id922074935?ls=1&mt=8

Amazon App Store Link: 
http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=se.monterosa.android.abba

För mer information, recensionsexemplar och bilder kontakta
Simon Hohn
Tel: 070-789 13 00, 08-545 043 10
E-post: simon.hohn@maxstrom.se