Ny titel på Stefan Lindbergs kritikerrosade roman

Ny titel på Stefan Lindbergs kritikerrosade roman

14 januari, 2015 | Albert Bonniers Förlag

Historien om den 22-åriga Malins kanske sista sommar i hemstaden har berört många läsare. Nu kommer Stefan Lindbergs kritikerrosade roman – Du vet väl om att du är värdefull – i pocket, men med en ny titel. Det uppstod en konflikt om rättigheterna till titeln, upphovsrättsinnehavaren till psalmen med samma namn uppskattade inte lånet. Titeln är därför kortad till Du vet väl om och pocketutgåvan av boken utkommer den 15 januari 2015 på Albert Bonniers Förlag.

Stefan Lindberg, född 1971, debuterade 1999 med den mycket uppmärksammade novellsamlingen Tusen nålar. 2002 kom romanen Min terapi och senast utkom novellsamlingen I Gorans ögon (2008). Stefan Lindberg är också verksam som dramatiker och översättare.