Crimetime nominerad till Tidskriftspriset 2015

23 oktober, 2015

Festivalen Crimetime Gotland, som arrangeras av magasinet Books & Dreams och Blixten & Co, har blivit nominerad till Tidskriftspriset 2015 i kategorin Årets Tidsskriftsevent.

Nomineringen offentliggjordes idag under en pressfrukost i Stockholm.

Motiveringen lyder:
Vad är tidskrift? Vad är event? Vad är störst och vem följer vem? Det är ett mysterium som utspelar sig i Visbys gränder där miljö, upplevelse och mötesplats blir till ett. Sverige har fått en ny tradition för deckarälskare att återvända till!

Priset går till en tidskrift (redaktion, marknads- och/eller annonsavdelning) som under det gångna året i samarbete eller i egen regi visat på tidskriftsbranschens förmåga att förnya och förbättra sitt uppdrag.
Vinnarna, som utses av en jury, tillkännages vid Tidsskriftsprisets stora gala som går av stapeln den 26 november i Annexet, Globen.

Årets Tidskriftsevent ska ha genererat varumärkes- och/eller affärsnytta för sin tidskrift eller sitt förlag. Tidskriftspriset delas ut av organisationen Sveriges Tidsskrifter, som verkar för en hög kvalitet inom tidskriftsbranschen genom att premiera nyskapande insatser.

Läs mer om nomineringarna och Tidsskriftsprisets stora gala här >>