PewDiePie – världens största Youtuber genom tiderna – på unikt besök i Stockholm

PewDiePie – världens största Youtuber genom tiderna – på unikt besök i Stockholm

02 november, 2015 | Bokförlaget Forum

Med 40 miljoner följare och 10 miljarder visningar är PewDiePie världens största Youtuber genom tiderna.  Felix Kjellberg, som är hans riktiga namn, gör ytterst sällan publika framträdanden men lördagen den 7 november får hans svenska följare en unik chans. Den dagen finns PewDiePie på Åhléns City i Stockholm för att signera sin nyutkomna bok,  Den här boken älskar dig.  

PewDiePie startade sin Youtubekanal 2010 med avsikten att spela dataspel. Kanalen växte snabbt i popularitet och 2013 tillkom i snitt en ny följare per sekund. Idag har PewDiePie fler följare än någon annan på Youtube.

PewDiePie/Felix Kjellberg bor sedan 2013 i Brighton tillsammans med sin flickvän CutiePieMarzia.