Vårens utgivning från Bonnier Carlsen!

Vårens utgivning från Bonnier Carlsen!

13 november, 2015 | Bonnier Carlsen

Vårens utgivning från Bonnier Carlsen finns nu presenterad i vår katalog och på vår hemsida

I januari möter vi tolvåriga Billie. Den första delen av Sara Kadefors mellanåldersserie, Billie: Avgång 9:42 till nya livet, är en knivskarp vardagsskildring med relationerna i centrum. 

Samma månad barnboksdebuterar skådespelaren Vanna Rosenberg med en drömsk fantasifull högläsningsbok om familj och ursprung. En bok om längtan efter något som kanske kan kallas hemma. Berättelsen om sjölejonet Singer och pojken Manfred på den kringresande cirkusen är en högläsningsbok för hela familjen, sinnrikt och inkännande illustrerad av Cecilia Heikkilä.

Fantastiskt äventyr väntar när Ola Lindholm, känd från SVT:s Wild Kids och tidningen Kamratposten, barnboksdebuterar med Odjuret vaknar. Vi möter en paddofant, schackrutiga zebror och en tvåhövdad fågel när föräldralöse Andy förs till en hemlig ö och lärs upp till drömdjursfångare

Hattkalas, blomparty eller djurfest – varför välja när man kan få allt på en gång? I Kreativa Karins kalas för barn delar den välkända proffspysslaren Kreativa Karin med sig av sina bästa pysselknep, do it yourself-tricks och festliga idéer inför kalaset. 

Så funkar internet är en djupdykning i ettor och nollor, nätverk, datorer och fiber. Läraren Karin Nygårds har blivit utnämnd till årets digitala inspiratör, och i Så funkar internet kan hon berätta vad ett IP-nummer är så att till och med mamma och pappa förstår.

Det, och mycket annat, bjuder vi på under våren 2016!

För beställning av katalog eller recensionsexemplar, kontakta Tove Kullenberg, tove.kullenberg@bonnierforlagen.se 08 696 81 89