Barnkammarboken blir show med Nassim Al Fakir

11 mars, 2016

Barnkammarböckerna har förvandlats till en fartfylld musikalisk föreställning. Nassim Al Fakir, tillsammans med musiker och skådespelare, sjunger barnens favoritmelodier i en rolig och fartfylld show. Det är alltifrån klassiker från Astrid Lindgrens värld till sånger om krokodiler, kramar och kakor. Föreställningen spelas på scenen framför dekor i form av en jättelik uppslagen Barnkammarbok. Självklart får alla vara med att sjunga, dansa och följa med i rörelserna.

Barnkammarböckerna som fartfylld föreställning

Ensemblen består av Mats Nilsson, Daniel Nilsson, Ida Doverstam och kapellmästare Paula Helander. För manus och regi står Mikael Kalling som bland annat gjort uppsättningar på Astrid Lindgrens värld och Junibacken. Idé och produktion av Amusement AB och Cosmos Music Group.

Föreställningen spelas under maj 2016

1 maj UPPSALA, UKK – Biljetter
7 maj GÖTEBORG, Lisebergsteatern – Biljetter
8 maj STOCKHOLM, Göta Lejon – Biljetter
22 maj MALMÖ, Slagthuset Stora Teatern – Biljetter

Läs mer om Barnkammarboken