Elaine Eksvärds nya bok – en stark berättelse om sexuella övergrepp

Elaine Eksvärds nya bok – en stark berättelse om sexuella övergrepp

13 mars, 2016 | Bokförlaget Forum

Den 14 mars utkommer Elaine Eksvärds självbiografiska bok Medan han lever (Bokförlaget Forum).

När Elaine blir mamma dras hon tillbaka till sin egen utsatta uppväxt och inser hur den har format hennes liv. Nu vill hon berätta för att göra skillnad. Det blir ett starkt försvarstal för barnet, en modig och självutlämnande berättelse som visar att det går att komma ut på andra sidan.

– Det krävs mod för att berätta, för att våga stå upp för sig själv och samtidigt för så många andra. Den här berättelsen gör just det, med ett knivskarpt allvar, berättad ur den lilla flickans perspektiv, säger Maria Schillaci, psykolog på Rädda Barnen.

– Vi hoppas att den här boken leder till en viktig debatt och åstadkommer förändring i rätt riktning, säger Anders Sjöqvist,  förläggare för Medan han lever på Bokförlaget Forum.

För varje sålt exemplar av Medan han lever går 5 kronor till Rädda Barnen.