Kartago Förlag lanserar koppar tillsammans med tecknare

Kartago Förlag lanserar koppar tillsammans med tecknare

09 juni, 2016 | Kartago

Kartago Förlag satsar på en unik kombination av litteratur och kaffe genom att lansera en serie kaffekoppar med klassiska motiv av några av våra främsta tecknare. Först ut i samlingen är Jan Stenmark, Nina Hemmingsson, Martin Kellermans Rocky samt Gunnar Lundkvist skämtteckningar med Klas Katt och Olle Ångest. 

Respektive kopp har två olika motiv, passar lika bra för höger- som för vänsterhänta och är i högsta kvalitetsporslin. De levereras i fin presentkartong: 118 x 88 x 105 mm (bredd/ djup/höjd). Kopp: 80 mm diameter; 98 mm hög. Koppen är vit med öra och tryck runt om. 

Se bifogade bilder för motiv.

Kopparna finns ute i butik senast den 12 augusti

För mer information eller vid intresse för exempelvis utlottning, kontakta Hanna Lundkvist: hanna.lundkvist@bonnierforlagen.se, 076-526 11 63