Bli bäst på fest med Jessica Frej

Bli bäst på fest med Jessica Frej

16 augusti, 2016 | Bonnier Pocket

Nu kommer matprofilen Jessica Frej med boken ”Fest på 30 minuter” för alla som har ont om tid, men behöver mer hemmafester i sina liv. Detta är boken för alla festglada som söker inspiration till snabblagad festmat och festfix.

Med fantastiska menyer och smarta festtips vill Jessica inspirera till fler enkla hemmafester. Boken ger dig bästa recepten och alla knep du behöver för att snabbt få ordning hemma och för att få gästerna att hjälpa till. Vilka förberedelser är viktiga – och vilka kan du strunta i? Hur trollar du fram en festlig dukning? Och hur mycket måste vara färdigt när gästerna kommer?

I Fest på 30 minuter hittar du generösa trerättersmenyer för alla tillfällen: fredagsmyset, after worken, grillfesten och lill-lördagen är bara några exempel. Boken innehåller härliga rätter som räcker till många bl a krämig pecorinopasta med mynta, sesampanerad tonfisk med sojamarinerad sallad, hallon- och apelsinsviss och mycket mer. Menyerna tar bara 30 minuter att laga.

– När man jobbar mycket och har många bollar i luften är det viktigt att pausa och bara njuta av en helkväll med kompisar, god mat och iskalla drinkar. Det finns inget som laddar batterierna som en bra fest!

För meningen med livet är, enligt Jessica, att äta god mat, lösa världsproblem över ett glas vin, skratta sig hes och ful-dansa till gryningen.

Om författaren:
Jessica Frej slog igenom i tv-rutan med sin färgstarka personlighet och fantastiska matlagning redan 2011 när hon medverkade i TV4:s första säsong av Sveriges Mästerkock. Hon har gett ut flera böcker om bakning och är flitig som gästkock i TV4 Nyhetsmorgon.

Utgivningsdag: 6 september

För mer information kontakta: sofia.heurlin@bonnierforlagen.se

Författarbilder och omslag kan laddas ner på www.bonnierfakta.se Är du journalist/skribent och intresserad av recensionsex av Bonnier Faktas böcker är du välkommen att anmäla dig till vår nya presstjänst.

Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut unika illustrerade fackböcker som du kan använda dig av för att få inspiration och tillförlitlig fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, trädgård, föräldraskap, hälsa och träning, kultur och mode.