Ny bok! Mia Lundin och Ulrika Davidsson lär oss att få kroppen i hormonell balans med hjälp av rätt kost

Ny bok! Mia Lundin och Ulrika Davidsson lär oss att få kroppen i hormonell balans med hjälp av rätt kost

23 augusti, 2016 | Bonnier Fakta

Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat.

Här är boken för alla kvinnor som vill laga mat för att hålla kroppen i hormonell balans, hjärnan alert och ge livsglädjen en rejäl skjuts!

För rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden. Dina premenstruella symtom, förklimakteriet och klimakteriet blir lindrigare. Och med rätt kost förebygger du även inflammationer, benskörhet och viktökning.

Innehåll från Mat för hormonell balans

Mia Lundin är avancerad specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik och har sedan 1989 arbetat med behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression och klimakteriebesvär. Hon bor i Kalifornien och drev under 17 år kliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc.

Sverigebesök 10 september – 8 oktober

Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler.

Recensionsdag 23 september
För kontakt med författarna, beställning av PDF och/eller bok, bildmaterial, kontakta pressansvarig Marie Jungsand.
marie.jungsand@bonnierforlagen.se / 076-542 80 74

Bonnier Fakta är Sveriges ledande illustrerade fackboksförlag. Vi vill ge ut unika böcker som berör,
möter behov, ger ny kunskap och skapar ha-begär – böcker som förenar fakta och kvalitet med det nyskapande. Vi ger ut böcker inom ämnen som du känner igen – bland annat mat och dryck, hälsa och träning, mode och livsstil samt djur och natur. I Bonnier Fakta ingår även Fitnessförlaget och Reseförlaget