Bonnierförlagen rekryterar Thérèse Cederblad från Micael Bindefeld AB

16 september, 2016 | Bonnierförlagen

Bonnierförlagen har rekryterat Thérèse Cederblad till rollen som chef för Team Projektledning inom Kommunikationsavdelningen*. Thérèse Cederblad kommer närmast från event- och PR-byrån Micael Bindefeld AB. Tillsammans med ett team om tio personer med lång erfarenhet av PR- och kommunikation ska Thérèse ansvara för PR- och projektledning av Bonnierförlagens boklanseringar.

Thérèse gedigna erfarenhet av PR och integrerad kommunikation på såväl operativ som strategisk nivå kombinerat med hennes breda bakgrund inom projektledning och ledarskap gör henne till rätt person att tillsammans med sitt team skräddarsy kommunikationen för alla våra lanseringar” säger Jenny Bjuhr Berggren, kommunikationsdirektör.

Under åren på Bindefeld har Thérèse arbetat med både kända och mindre kända varumärken. Hon har arbetat med en lång rad författarskap som exempelvis Lars Kepler, Elaine Eksvärd, Viveca Sten, Christer Lindarw och Åsa Larsson, men också med företagsledare, artister och skådespelare.

 ”Jag är enormt glad över förtroendet, det här är verkligen ett drömjobb. Jag kan inte tänka mig något roligare än att få kombinera slipat PR-arbete med något jag älskar, nämligen böcker. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt team göra de mest kreativa och skickligaste boklanseringarna i branschen” säger Thérèse Cederblad.

*Bonnierförlagens nya kommunikationsavdelning består av fyra team: Projektledning, Strategisk kommunikation, Företagskommunikation och Nyhetsnavet.

För frågor kontakta:
Thérèse Cederblad, Chef Projektledning, Bonnierförlagen
Tel 070-726 59 00, therese.cederblad@bonnierforlagen.se

Jenny Bjuhr Berggren, Kommunikationsdirektör, Bonnierförlagen
Tel 070-721 54 17, jenny.bjuhr.berggren@bonnierforlagen.se