Bokklubb

Vi hjälper dig att hitta dina bästa läsupplevelser!

I Bonnierförlagen ingår fem bokklubbar, alla med olika inriktning och teman.

Bonniers Bokklubb är Sveriges största bokklubb och startades 1970. Medlemstidningen Bokspegeln är Sveriges främsta läsguide och utkommer tio gånger per år.

SpänningsZonen är Sveriges enda bokklubb specialiserad på spänningslitteratur – en unik position på den svenska bokklubbsmarknaden. Efter fyrtio år ges fortsatt samma kvalitetstips på adrenalinpumpande action, gastkramande deckare och hårdkokta thrillers.

Mord som underhållning sedan 1975 – Spänningszonen

Månadens Bok startades 1973 och ägs idag av Bonnierförlagen  och Norstedts förlag. Klubben erbjuder aktuell och omsorgsfullt utvald skönlitteratur och fakta av både svenska och utländska författare från alla svenska förlag.

Lyssnarklubben ingår i ljudboksförlaget Bonnier Audio. Det hände något i början av 2000-talet. Människor upptäckte att det gick att läsa med öronen! Det passade vår stressiga tillvaro att läsa böcker på det sättet samtidigt som vi gjorde något annat. Framför allt lyssnade vi på väg till och från jobbet och vid monotona sysselsättningar som strykning av kläder eller väggar. För att inte tala om semestrar och badstränder.

Svalan är Sveriges äldsta bokklubb. Den startade redan 1942 och har sedan dess presenterat miljoner bra böcker av såväl svenska som utländska författare. Som medlem får du en återkommande kontakt med en personlig bokguide, som hjälper dig hitta de bästa böckerna för just dig och din familj.

Kontaktpersoner

Annette Tannerfeldt
Chef Bonniers Bokklubbar

Viktoria Ohlsson
Månadens Bok och Lyssnarklubben

Ann-Charlotte Baudin
Digitalt Ansvarig

Sophie Kameus
Redaktionschef

Anders Larsson
Marknad/CRM chef

Hannele Varis
Kundserviceansvarig

Anette Åkerberg
Administrativ chef