wwf

Underbara faktaböcker till extra förmånligt medlemspris!

Nu har du chans att beställa de två första böckerna i serien Världens vilda djur till extra förmånligt medlemspris 99kr/st (ord pris 139 kr). Böckerna har skrivits av experter på Världsnaturfonden WWF, som även bidrar med fantastiska bilder på djuren. Detta är två riktigt härliga böcker att läsa högt tillsammans! Royaltyintäkterna går oavkortat till WWFs arbete för djur och natur i världen.

Kolla in när djuren sover!

Underbar faktabok för alla djurälskande barn om hur djur över hela världen sover. Här får vi smygtitta på djur som sover mest hela tiden, eller nästan inte sover alls, och djur som sover lite konstigt. Till exempel giraffen och elefanten som oftast sover stående för att det är krångligt att lägga sig ner med så långa ben, eller resa sig upp för att kroppen är tung! Ålder: 3-6 år.

Kolla in när djuren sover!

Kika på när djuren äter!

Här får vi träffa spännande djur från hela världen, som valhajen, anakondan, kameleonten, schimpansen och fladdermusen. En del djur måste jobba hårt för att få mat medan andra bara behöver öppna munnen! Och visste du att flamingon har fått sin rosa färg av maten den äter! Ålder 3-6 år.

Kika på när djuren äter!

PÅ VÅR PLANET finns det så mycket fantastiskt att upptäcka. Vi kan se ner i de djupaste haven, följa fåglar som flyger i skyarna, se de stora djuren vandra över savannerna och minstingarna som kryper i våra jordar. Alla är vi en del av den värld vi lever i. En värld som vi måste vara rädda om.

Böckerna har skrivits av experter på Världsnaturfonden WWF, som även bidrar med fantastiska foton på djuren. Illustrationerna har gjorts av Oskar Jonsson.En perfekt bok att läsa tillsammans – om och om igen!

Royaltyintäkterna för denna bok går oavkortat till WWFs arbete för djur och natur i världen.