Nya kickstarter med Ulrika Davidsson

Nya kickstarter med Ulrika Davidsson

25 november, 2016 | Bonnier Fakta

Vem är du? Ingen människa är den andra lik och ingen metod eller kostplan passar alla, därför presenterar kostrådgivare Ulrika Davidsson i boken Nya kickstarter med Ulrika fyra olika kickstarter med recept baserade på LCHF, Detox, 5:2 eller GI. Ulrika är en av Sveriges mest uppskattade kost- och hälsoprofiler och har erfarenhet av att hjälpa tusentals människor att gå ner i vikt och må bättre. 

Nya kickstarter med Ulrika ger verktyg för att sätta och nå kort- och långsiktiga vikt- och hälsomål. Varje kickstart innehåller lättlagade recept på rätter som är både mättande och goda. Boken innehåller kaloriberäknade frukostar, luncher, middagar och desserter. Recepten är baserade på naturliga råvaror och är nästan helt fria från gluten och vanligt raffinerat socker.

– En kickstart är perfekt för att komma igång med en livsstilsförändring. Under en kickstart ska du satsa på att följa måltidsschemat till punkt och pricka och vara beredd på att skippa alla utsvävningar. Det är lättare an vad du tror, för kickstarterna i denna bok är tillräckligt långa för att ge ett bra resultat, men samtidigt korta nog för att du ska lyckas fullfölja dem till hundra procent, säger Ulrika Davidsson.

Måltidsscheman byggda på de olika kapitlens recept ger all information om när och vad du ska äta under två veckor. Resultatet kan bli en viktminskning på omkring 3–5 kilo.

– Boken ger en bra möjlighet att hitta den kostplan som passar för just dig. Är det LCHF, Detox, 5:2 eller GI? Varför inte prova alla? Det ger dig åtta veckor med fantastiska möjligheter till en livsstilsförändring. Efter dessa åtta veckor kan du avgöra vilket måltidsschema som passar dig bäst och vilken kostplan som därför blir lättast for dig att leva efter på lång sikt, säger Ulrika Davidsson

Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Hennes erfarenheter bygger på att konkret ha hjälpt tusentals människor att hitta sin form och behålla den. Sedan starten 2006 har Ulrika gett ut över 20 kokböcker med hälsosamma recept som sålt i över en miljon exemplar.

Recensionsdag 10 januari

Omslag och författarbilder hittar du på
www.bonnierfakta.se
För mer information kontakta
sofia.heurlin@bonnierforlagen.se
mob: 070-7263301

Bonnier Fakta är Sveriges största fackboksförlag. Vi ger ut unika illustrerade fackböcker som du kan använda dig av för att få inspiration och tillförlitlig fakta. Till våra viktigaste ämnen hör mat, trädgård, föräldraskap, hälsa och träning, kultur och mode och hos oss finner du kända svenska och utländska upphovsmän.